Bestuur

Bestuur Span

bestuur@ichthusrotterdam.nl

Jaartekst en Jaarthema

Gezien, Gehoord, Geliefd

Vrienden, laten wij elkaar liefhebben, want de liefde komt van God. Wie liefheeft, is uit God geboren
en kent God. Maar wie niet liefheeft, kent God niet, want God is Zelf liefde. God heeft ons laten zien
hoe groot Zijn liefde voor ons is, door Zijn enige Zoon de wereld in te sturen. Door Hem wilde God
ons nieuw leven geven. (1 Johannes 4: 7-9, Het Boek)

Eva Span – Praeses

Als praeses, ook wel voorzitter genoemd, ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de vereniging. Ik probeer te zorgen dat alles in zo goed mogelijke banen verloopt. Verder leid ik ook vergaderingen, zoals de Algemene Leden Vergadering. Je kan mij wel vergelijken met een kapitein op het schip, die alles een beetje in het oog houdt en de koers uitzet. Verder ben ik ook de vertegenwoordiger van Ichthus naar de buitenwereld toe.

Naast mijn bestuursfunctie studeer ik Liberal Arts & Sciences aan de Erasmus Universiteit, ook wel bekend als University College. Ik hou erg van voetbal, muziek en dansen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in Ichthus dan mag je altijd mij of één van mijn medebestuursleden mailen!

Mail: praeses@ichthusrotterdam.nl

Myrthe de Vries – Abactis

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze bestuurspagina! Mijn naam is Myrthe de Vries, ik ben 22 jaar en dit jaar ben ik abactis van C.S.V. Ichthus Rotterdam. Dit houdt in dat ik alle post en kaartjes voor onze vereniging verstuur en ontvang. Ook houd ik de ledenadministratie bij en stuur ik iedere week de Ichthusmail met daarin de laatste nieuwtjes.

Naast mijn bestuurstaken zit ik in het tweede jaar van mijn studie Criminologie aan de EUR. Een studie waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben. In mijn vrije tijd ben ik altijd wel in voor ergens koffiedrinken of een hapje eten, spreek ik graag af met vriendinnen en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Heb je nog vragen of lijkt het je leuk om een keertje langs te komen? Voel je vrij om mij een mailtje te sturen!

Mail: abactis@ichthusrotterdam.nl

Bertine van de Pol – Fiscus en Assessor

Ik ben Bertine van de Pol en ik ben 23 jaar. Ik heb in het bestuur twee functies: fiscus en assessor. Als fiscus ben ik verantwoordelijk voor de geldzaken van Ichthus. Ik heb een overzicht van wat er binnen komt en wat er uit gaat. Aan het begin van het jaar stel ik een begroting op en ik ben verantwoordelijk voor een juiste realisatie van de begroting. Als assessor ben ik verantwoordelijk voor de kring-indeling en ben ik het aanspreekpunt van de kringleiders. Door het jaar heen spreek ik de kringleiders regelmatig om hen zo goed mogelijk te helpen bij hun taak.

Naast Ichthus studeer ik Econometrie aan de Erasmus Universiteit. Aangezien ik wiskunde het leukste vak vond op de middelbare school, vind ik deze studie fantastisch! Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met vriendinnen. Daarnaast hou ik van film kijken, piano spelen en uitslapen.

Bij mij kun je dus terecht voor allerlei vragen omtrent contributie en andere geldzaken, maar ook voor vragen of opmerkingen over de kringen.

Mail: fiscus@ichthusrotterdam.nl
Mail: assessor@ichthusrotterdam.nl

Besturen O.T.

2016-2017 Bestuur Stegewans ‘Get Joy!’
2015-2016 Bestuur Klein ‘Echt Ichthus!’
2014-2015 Bestuur Verhoeven ‘Met Ichthus op Weg!’
2013-2014 Bestuur Groothedde ‘Een open Eenheid!’
2012-2013 Bestuur Troost ‘Reik uit!’
2011-2012 Bestuur Renkema ‘In beweging!’