Bestuur – C.S.V. Ichthus Rotterdam

Bestuur

Bestuur Ritmeester

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje neemt op de website van C.S.V. Ichthus Rotterdam. Wij zijn bestuur Ritmeester en mogen aankomend jaar onze prachtige Rotterdamse vereniging met z’n drieën besturen. Wij hebben heel veel zin in het komende jaar en hopen jou te mogen verwelkomen. Je kan ons altijd bereiken op één van de onderstaande mailadressen.

Algemene mail: bestuur@ichthusrotterdam.nl

Dilian Ritmeester – Praeses

Ik ben Dilian en dit jaar de praeses van Ichthus Rotterdam. Als praeses ben ik de voorzitter van ons bestuur, leid ik de algemene ledenvergaderingen die we vier keer per jaar houden en zie ik erop toe dat we ons beleid uitvoeren. Ik studeer met veel plezier psychologie aan de Erasmus Universiteit en daarnaast werk ik als woonbegeleider bij Eleos op een beschermde woonvorm. Ichthus is voor mij een plek waar ik me veilig en gezien voel en ik hoop dat Ichthus ook zo’n plek voor jou mag worden. Van harte welkom!

Mail: praeses@ichthusrotterdam.nl

Joyce Verduijn – Abactis en Assessor

Hoi! Ik ben Joyce en ben abactis en assessor dit jaar. Als abactis verzorg ik de mails, de post en houd ik de administratie bij. En als assessor ben ik verantwoordelijk voor de kringen, de kringleiders en de geestelijke toerusting van de vereniging. Ik studeer ergotherapie in Rotterdam en ben werkzaam in de gehandicaptenzorg. Ik ben met veel plezier lid bij Ichthus Rotterdam doordat ik er zo veel leuke mensen heb leren kennen! Van harte welkom om een keer langs te komen!

Mail: abactis@ichthusrotterdam.nl
Mail: assessor@ichthusrotterdam.nl

Heleen Strengholt – Fiscus

Ik ben Heleen en dit jaar ben ik de fiscus van Ichthus Rotterdam. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alles wat bij de financiën komt kijken, zoals de begroting en de facturen. Naast het besturen van Ichthus studeer ik Social Work. Ik houd ook erg van muziek. Ik heb drumles en als baan geef ik pianoles. Ichthus is voor mij een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Toen ik bij Ichthus kwam voelde het als een warme omhelzing in een gezellige groep. Ik hoop dat je dit ook zo mag ervaren als je Ichthus bezoekt!

Mail: fiscus@ichthusrotterdam.nl

Besturen O.T.

2018-2019 Bestuur Kroon ‘In verscheidenheid verbonden’
2017-2018 Bestuur Span ‘Gezien, Gehoord, Geliefd’
2016-2017 Bestuur Stegewans ‘Get Joy!’
2015-2016 Bestuur Klein ‘Echt Ichthus!’
2014-2015 Bestuur Verhoeven ‘Met Ichthus op Weg!’
2013-2014 Bestuur Groothedde ‘Een open Eenheid!’
2012-2013 Bestuur Troost ‘Reik uit!’
2011-2012 Bestuur Renkema ‘In beweging!’