Bestuur – C.S.V. Ichthus Rotterdam

Bestuur

Bestuur Lammerts van Bueren – ‘Leef met Lef!’

Hoi allemaal!

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van C.S.V. Ichthus Rotterdam. Wij zijn bestuur Lammerts van Bueren en mogen aankomend jaar onze prachtige Rotterdamse vereniging met z’n drieën besturen. Wij hebben heel veel zin in het komende jaar en hopen jou te mogen verwelkomen. Je kan ons altijd bereiken op één van de onderstaande mailadressen.

Algemene mail: bestuur@ichthusrotterdam.nl

Esmé Lammerts van Bueren – Praeses en assessor

Ik ben Esmé Lammerts van Bueren, 22 jaar, jeugdhulpverlener, Social Work studente en dit jaar praeses van de vereniging. Ook neem ik de assessortaken op me. Dit betekent dat ik me onder andere bezig houd met het maken van vergaderagenda’s en kringindelingen. Ik zie uit naar een bijzonder jaar waarin ik dienend de vereniging mag gaan leiden met Gods hulp.

Mail: praeses@ichthusrotterdam.nl
Mail: assessor@ichthusrotterdam.nl

Martijn Bij de Vaate – Abactis

Mijn naam is Martijn Bij de Vaate, en ik ben dit jaar de abactis van C.S.V. Ichthus Rotterdam. Ik heb afgelopen zomer de bachelor Econometrie afgerond aan de Erasmus Universiteit. Na mijn bestuursjaar hoop ik daar een master aan toe te voegen. In mijn weinige vrije tijd houd ik mij onder andere bezig met programmeren en talen leren. Als ik in een goede bui ben loop ik een rondje hard of doe ik een work-out. Ik geniet tot nu toe erg van alle bestuurstaken en ik heb superveel zin in alle mooie momenten die we als bestuur en vereniging gaan beleven!

Mail: abactis@ichthusrotterdam.nl

Monica Verhoeven – Fiscus

Hoi! Ik ben Monica en ik ben dit jaar de fiscus van Ichthus Rotterdam. Als fiscus houd ik me bezig met alles wat te maken heeft met de financiёn, zoals de boekhouding. Ik studeer Griekse en Latijnse taal en cultuur in Leiden en daarnaast werk ik in een verpleeghuis. Verder houd ik veel van muziek, ik speel graag viool en klarinet. Ik heb Ichthus leren kennen als een veilige plek om met elkaar God te aanbidden, meer over het geloof te leren met je kring en jezelf te ontwikkelen. Je bent van harte welkom om bij deze mooie vereniging te komen kijken!

Mail: fiscus@ichthusrotterdam.nl

Besturen O.T.

2019-2020 Bestuur Ritmeester ‘Kijk je ogen uit’
2018-2019 Bestuur Kroon ‘In verscheidenheid verbonden’
2017-2018 Bestuur Span ‘Gezien, Gehoord, Geliefd’
2016-2017 Bestuur Stegewans ‘Get Joy!’
2015-2016 Bestuur Klein ‘Echt Ichthus!’
2014-2015 Bestuur Verhoeven ‘Met Ichthus op Weg!’
2013-2014 Bestuur Groothedde ‘Een open Eenheid!’
2012-2013 Bestuur Troost ‘Reik uit!’
2011-2012 Bestuur Renkema ‘In beweging!’