Activiteiten – C.S.V. Ichthus Rotterdam

Activiteiten

Ichthusavonden

De vaste verenigingsavond van C.S.V. Ichthus Rotterdam is de woensdag. Eén keer per maand is er een Ichthusavond in ‘De Brug’ (Aelbrechtskolk 33b). Deze avond beginnen we om 18.00u met een gezamenlijke maaltijd. Na de afwas is het tijd voor aanbidding. Ook is er een spreker aanwezig die met ons nadenkt over een bepaald onderwerp. De Ichthusavonden worden afgesloten met een gezellige borrel.

Bijbelkring

De overige drie woensdagen komen we bij elkaar in kringen. Een kring is een groep van ongeveer 7 mensen waarmee je eet en Bijbelstudie doet bij een van de kringleden thuis. De avond begint om 18.00u. Na de maaltijd wordt er gezellig koffie gedronken en is er tijd om bij te kletsen. Vervolgens zingen we een aantal liederen uit onze eigen Hemelsbreedbundel en is het tijd voor Bijbelstudie.

Overig

Naast de Ichthusavonden en Bijbelkringen op woensdag worden er verschillende andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kan je denken aan een avondje bowlen, een spelletjesavond, een gala of een volleybaltoernooi.

Twee keer per jaar gaan we met de vereniging een weekend weg. Het eerste weekend is het Introweekend. Tijdens dit weekend krijgen nieuwe leden de mogelijkheid om de vereniging en de leden beter te leren kennen. Het tweede weekend wordt aan het eind van het verenigingsjaar georganiseerd. Op dit weekend sluiten we het verenigingsjaar op een gezellige, ontspannen manier af. Naast deze weekenden worden er ook door Ichthus Landelijk en IFES (zie Extern) verschillende weekenden georganiseerd waaraan je kunt deelnemen.