Open Maand

Heb je altijd al een keer binnen willen kijken bij een Christelijke studentenvereniging? Of overweeg je nu al om lid te worden van C.S.V. Ichthus Rotterdam? Kom dan zeker langs tijdens onze Open Maand september 2017!

Tijdens de Open Maand worden er activiteiten georganiseerd, waar mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging ook aan deel kunnen nemen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je even aanmelden via het volgende e-mailadres: info@ichthusrotterdam.nl.

Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 7 februari – Open Ichthusavond

We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging. Hierna begint het inhoudelijk gedeelte van de avond waarbij de vraag ‘waarom lijden we?’ centraal staat. Aan de hand van videofragmenten en vragen gaan we dieper op het thema in. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Woensdag 14 februari – Open Bijbelkring

Tijdens de Open Bijbelkring wordt de vereniging opgesplitst in kleinere groepjes, die elk bij één van de leden thuis Bijbelstudie zullen houden.
De avond begint rond 18.00u met een smakelijke maaltijd, waarna er onder het genot van koffie, thee en koek ruimte is voor Bijbelstudie, persoonlijke gesprekken en een hoop gezelligheid. In deze Bijbelstudie gaan we het thema ‘Lijden in de wereld’ behandelen. Sommige kringen kiezen ervoor om de avond af te sluiten met een borrel.

Woensdag 21 februari – Open Bijbelkring

Deze avond zal er vrijwel hetzelfde uitzien als de Open Bijbelkring van woensdagavond 14 februari. De avond zal rond 18.00u beginnen met een gezamenlijke maaltijd, waarna er gelegenheid is voor Bijbelstudie, goede gesprekken en gezelligheid. In deze Bijbelstudie gaan we het thema ‘Het lijden van Jezus’ behandelen.

Woensdag 28 februari – Open Ichthusavond

We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging. Hierna zal Tim van Dijl spreken over het onderwerp: “Omgaan met persoonlijk lijden.” Tim van Dijl is arts en spreker bij verschillende instellingen voor mensen met psychische problemen. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Tijdens de Open Maand zullen er ook activiteiten georganiseerd worden die minder te maken hebben met het Christelijk geloof, maar die bedoeld zijn om Ichthus en haar leden op een gezellige laagdrempelige manier, beter te leren kennen.

Heb je in februari geen tijd? Geen probleem, bij C.S.V. Ichthus Rotterdam kun je het hele jaar door lid worden!

Heb je vragen over één van deze activiteiten, of wil je meer weten over Ichthus Rotterdam? Mail naar info@ichthusrotterdam.nl of vul onderstaand contactformulier in!





Contactinformatie