Open Maand – C.S.V. Ichthus Rotterdam

Open Maand

Heb je altijd al een keer binnen willen kijken bij een christelijke studentenvereniging? Of overweeg je nu al om lid te worden van C.S.V. Ichthus Rotterdam? Kom dan zeker langs tijdens onze Open Maand februari 2020!

Tijdens de Open Maand worden er activiteiten georganiseerd, waar mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging ook aan deel kunnen nemen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je even aanmelden via het volgende e-mailadres: info@ichthusrotterdam.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 5 februari 2020 – Open Ichthusavond
Op woensdag 5 februari is er een Open Ichthusavond. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met Ichthus. We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging. Vervolgens laten we een spreker aan het woord. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Meer informatie over de Open Ichthusavond op 5 februari

Woensdag 12 februari 2020 – Open Bijbelkring
Tijdens de Open Bijbelkring wordt de vereniging opgesplitst in kleinere groepjes, die elk bij één van de leden thuis Bijbelstudie zullen houden.
De avond begint rond 18.00u met een smakelijke maaltijd, waarna er onder het genot van koffie, thee en koek ruimte is voor Bijbelstudie, persoonlijke gesprekken en een hoop gezelligheid. In elke Bijbelstudie behandelen we een specifiek thema. Sommige kringen kiezen ervoor om de avond af te sluiten met een borrel.

Meer informatie over de Open Bijbelkring op 12 februari

Donderdag 13 februari 2020 – Open Spelletjesavond
Op donderdagavond 13 februari gaan we gezellig spelletjes spelen met elkaar. Van Kolonisten tot Monopoly, voor ieder wat wils. Een ideale avond om op een ontspannen manier kennis te maken met Ichthus en haar leden. Spelletjes meenemen mag altijd!

Meer informatie over de Open Spelletjesavond op 13 februari

Woensdag 19 februari – Open Ichthusavond
We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging. Hierna zal er een spreker het woord nemen over een specifiek thema. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Meer informatie over de Open Ichthusavond op 19 februari

Woensdag 26 februari 2020 – Open Bijbelkring
Deze avond zal er vrijwel hetzelfde uitzien als de Open Bijbelkring van woensdagavond 26 februari. De avond zal rond 18.00u beginnen met een gezamenlijke maaltijd, waarna er gelegenheid is voor Bijbelstudie, goede gesprekken en gezelligheid. Mocht je de vorige avond gemist hebben, is het geen probleem om deze avond wel aan te sluiten. De Bijbelstudies zijn ook los van elkaar te volgen.

Meer informatie over de Open Bijbelkring van 26 februari

Heb je in februari geen tijd? Geen probleem, bij C.S.V. Ichthus Rotterdam kun je het hele jaar door lid worden!

Heb je vragen over één van deze activiteiten, of wil je meer weten over Ichthus Rotterdam? Mail naar info@ichthusrotterdam.nl of vul het contactformulier in.