Open Maand

Heb je altijd al een keer binnen willen kijken bij een Christelijke studentenvereniging? Of overweeg je nu al om lid te worden van C.S.V. Ichthus Rotterdam? Kom dan zeker langs tijdens onze Open Maand september 2018!

Tijdens de Open Maand worden er activiteiten georganiseerd, waar mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging ook aan deel kunnen nemen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je even aanmelden via het volgende e-mailadres: info@ichthusrotterdam.nl of het contactformulier op de website.

Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 29 augustus – Open BBQ

Op woensdag 29 augustus gaan we met z’n allen barbecueën. Een ideale gelegenheid om de vereniging op een informele manier te leren kennen. Rond 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken en ben je van harte welkom om ook een hapje te komen eten. We zullen verzamelen in het Dakpark vlakbij metrostation Marconiplein. De bbq is gratis en je bent van harte welkom om mee te doen!

Woensdag 5 september – Open Ichthusavond

We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging. Hierna zal het inhoudelijk gedeelte van de avond beginnen. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Woensdag 12 september – Open Bijbelkring

Tijdens de Open Bijbelkring wordt de vereniging opgesplitst in kleinere groepjes, die elk bij één van de leden thuis Bijbelstudie zullen houden.
De avond begint rond 18.00u met een smakelijke maaltijd, waarna er onder het genot van koffie, thee en koek ruimte is voor Bijbelstudie, persoonlijke gesprekken en een hoop gezelligheid. In elke Bijbelstudie behandelen we een specifiek thema. Het thema van deze avond is ‘een nieuw begin’. Sommige kringen kiezen ervoor om de avond af te sluiten met een borrel.

Woensdag 19 september – Open Ichthusavond

We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging. Hierna zal ds. Coen Legemaate komen spreken over het thema: ‘Verbinding met de Geest’. Coen heeft econometrie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft daarna gekozen om theologie te studeren en op die manier zijn geloof te delen. Op dit moment is hij dominee bij de International Christian Fellowship in Rotterdam-Zuid. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Woensdag 26 september – Open Bijbelkring

Deze avond zal er vrijwel hetzelfde uitzien als de Open Bijbelkring van woensdagavond 13 september. De avond zal rond 18.00u beginnen met een gezamenlijke maaltijd, waarna er gelegenheid is voor Bijbelstudie, goede gesprekken en gezelligheid. In deze Bijbelstudie gaan we verder met het thema ‘Een nieuw begin!’. Mocht je de vorige avond gemist hebben, is het geen probleem om deze avond wel aan te sluiten. De bijbelstudies zijn ook los van elkaar te volgen.

Tijdens de Open Maand zullen er ook activiteiten georganiseerd worden die minder te maken hebben met het Christelijk geloof, maar die bedoeld zijn om Ichthus en haar leden op een gezellige laagdrempelige manier, beter te leren kennen. Deze activiteiten zijn te vinden bij de evenementen.

Heb je in september geen tijd? Geen probleem, bij C.S.V. Ichthus Rotterdam kun je het hele jaar door lid worden!

Heb je vragen over één van deze activiteiten, of wil je meer weten over Ichthus Rotterdam? Mail naar info@ichthusrotterdam.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Contactinformatie