FAQ – C.S.V. Ichthus Rotterdam

FAQ

Wanneer kan ik lid worden?

C.S.V. Ichthus Rotterdam is een vereniging met een open karakter. Dit houdt in dat je het hele jaar door lid kunt worden.

Wat kost lidmaatschap bij C.S.V. Ichthus?

Het lidmaatschab bij C.S.V. Ichthus kost €140,- per jaar. Voor dit bedrag kan je luisteren naar verschillende boeiende sprekers en elke Ichthusavond gezellig mee-eten met de gezamenlijke maaltijd.

Wat moet ik doen om lid te worden? 

Kom een keertje kijken bij C.S.V. Ichthus Rotterdam, dan zullen we je direct een inschrijfformulier meegeven. Kun je echt niet wachten? Vraag dan direct een inschrijfformulier aan via de pagina ‘Inschrijven’.

Moet ik lid zijn van een specifieke kerkstroming om lid te kunnen worden?

Nee, het mooie van Ichthus Rotterdam is dat we een interkerkelijke vereniging zijn. De diversiteit in kerkelijke achtergronden zorgt ervoor dat je door met elkaar in gesprek te gaan je eigen horizon kunt verbreden en veel van elkaar kunt leren.

Klopt het dat C.S.V. Ichthus geen ontgroening heeft?

Dat klopt. C.S.V. Ichthus Rotterdam doet niet aan ontgroeningen. Wel wordt er in oktober een gezellig introductieweekend georganiseerd om de andere Ichthianen beter te leren kennen.

Hoeveel tijd gaat C.S.V. Ichthus Rotterdam mij kosten?

Van de leden wordt verwacht dat zij deelnemen aan de kringen en Ichthus avonden. Dit houdt in dat je één avond per week (woensdag) beschikbaar bent voor Ichthus. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten die naast de woensdagavonden georganiseerd worden of je in te zetten voor een commissie