Agenda

Open Ichthusavond met Ds. Legemaate

Ticket price gratis!
passed Open Ichthusavond met Ds. Legemaate

Event details

Start Date - 19 september 2018 18:00 / End Date - 19 september 2018 23:00

Wil je een keer kennis komen maken met Ichthus? Deze avond biedt daar de ideale mogelijkheid voor! We beginnen de avond rond 18.00u met een gezamenlijke maaltijd, waarna het bestuur van onze vereniging je tijdens “Breaking News” op de hoogte brengt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen de vereniging.

Hierna zal ds. Coen Legemaate komen spreken over het thema: ‘Verbinding met de Geest’. Coen heeft econometrie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft daarna gekozen om theologie te studeren en op die manier zijn geloof te delen. Op dit moment is hij dominee bij de International Christian Fellowship in Rotterdam-Zuid. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel!

De avond wordt gehouden in ‘De Brug’ (Aelbrechtskolk 33b). Met het openbaar vervoer is dit het makkelijkst te bereiken door de metro (A, B of C) en uit te stappen bij metrostation Delfshaven. Vanaf daar is het nog een paar minuutjes lopen.

Aanmelden voor de avond kan door te mailen naar info@ichthusrotterdam.nl of het onderstaande contactformulier in te vullen. Tot dan!

 

Related events