Activiteiten september – C.S.V. Ichthus Rotterdam

Activiteiten september

Ben je benieuwd naar onze gezellige vereniging? Dat komt goed uit! Ook in de maand september ben je, net zoals de rest van het jaar door, van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Hieronder vind je kort een beschrijving van de geplande activiteiten.

Ichthusavonden

In september staan er twee Ichthusavonden op de planning. Dit houdt in dat de hele vereniging met elkaar komt. Normaal gesproken beginnen we met een gezamenlijke maaltijd en daarna gaan we zingen onder begeleiding van de Muzi-cie. In verband met het coronavirus zal dit waarschijnlijk voorlopig nog niet aan de orde zijn. Wel komt er een boeiende spreker, die je iets zal vertellen over onderwerpen rondom het christelijk geloof. Na afloop is er tijd om met elkaar te kletsen en de lezing te bespreken.

De data van de Ichthusavonden zijn: woensdag 2 september en woensdag 16 september.

Kringavonden

Er zijn naast twee Ichthusavonden ook 2 kringavonden in september. Tijdens een kringavond kom je in een groepje van zo’n 6-8 mensen samen, om te zingen, bidden en met elkaar na te denken over de Bijbel en het geloof. Na afloop is er vaak een borrel. In verband met het coronavirus is ervoor gekozen om de kringavonden niet te beginnen met een maaltijd, zoals gebruikelijk is.

De data van de kringavonden zijn: woensdag 9 september en woensdag 23 september.

 

Extra activiteiten

Naast de gebruikelijke activiteiten, worden er in september ook een BBQ en een spelletjesavond georganiseerd, om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de vereniging. Op donderdag 10 september is er een barbecue. Deze zal buiten plaatsvinden, dus bij slecht weer kan de barbecue helaas niet doorgaan. Verder is er op dinsdag 22 september een online spelletjesavond.

Hopelijk ben je enthousiast geworden door ons programma! Als je je wilt aanmelden om te komen kijken, kun je mailen naar info@ichthusrotterdam.nl.