Activiteiten open maand februari 2021 – C.S.V. Ichthus Rotterdam

Activiteiten open maand februari 2021

Ben je benieuwd naar onze gezellige vereniging? Dat komt goed uit! Ook in de maand februari ben je, net zoals de rest van het jaar door, van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Hieronder vind je kort een beschrijving van de geplande activiteiten.

Ichthusavonden

De avonden vinden online plaats. Er komt een boeiende spreker, die je iets zal vertellen over onderwerpen rondom het christelijk geloof. Na afloop is er tijd om met elkaar te kletsen en de lezing te bespreken.

De data van de Ichthusavonden zijn: woensdag 3 februari en woensdag 17 februari.

Kringavonden

Er zijn naast twee Ichthusavonden ook 2 kringavonden in feburari. Tijdens een kringavond kom je in een groepje van zo’n 6-8 mensen samen, om te zingen, bidden en met elkaar na te denken over de Bijbel en het geloof. Na afloop is er vaak een borrel. In verband met het coronavirus vinden de kringavonden in februari online plaats.

De data van de kringavonden zijn: woensdag 10 februari en woensdag 24 feburari.

Extra activiteiten

Naast de gebruikelijke activiteiten, worden er in februari ook een bingoavond en een debatavond georganiseerd, om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de vereniging.

Open bingoavond

Het is niet zomaar een bingo: aan de cijfertjes zijn vragen verbonden. Misschien is het allerleukste wel dat er prijsjes te winnen vallen. 😉

De open bingoavond is op donderdag 11 feburari.

Open debatavond

Tijdens deze avond zijn Tim Kuijsten, bestuurslid politiek van PerspectieF (ChristenUnie jongeren), en Arie Rijneveld, voorzitter van SGPjongeren, uitgenodigd.

Onderwerpen waarover gedebatteerd wordt zijn: klimaatcrisis, migratieproblematiek, de EU, het neoliberalisme, kernenergie en mentale zorg onder jongeren.

De online debatavond is op dinsdag 16 februari

Hopelijk ben je enthousiast geworden door ons programma! Als je je wilt aanmelden om te komen kijken, kun je mailen naar info@ichthusrotterdam.nl of onderstaand contactformulier invullen.